MIRA’M

MIRA’M

El Projecte Educatiu Mira’m, organitzat pel Festival REC juntament amb PLAY Aciió Cultural, és una de les iniciatives que té més incidència al teixit de la ciutat. El projecte té una incidència en estudiants d’institut, centrades a afavorir la creació de nous públics i en la discussió de diverses temàtiques d’interès, que no podien faltar a Acció>Cinema. La participació en el projecte ha permès consolidar l’activitat i, alhora, donar-li un nou impuls.

L’activitat consta de dues sessions, durant aquest mes de novembre, coincidint amb les dates de l’ edició del Festival RECde cada any. Després de cada sessió, els alumnes tenen l’oportunitat de conversar amb membres de l’equip de la pel·lícula en un debat dinamitzat.

Els principals suports per aquest projecte són el Consell Comarcal del Tarragonès, que fa d’enllaç amb els IES de la comarca, així com els que proporciona els transports per a aquells que no venen des del centre de la ciutat. També comptem amb la col·laboració de Caixaforum Tarragona, que posaria a la disposició els espais i la seva infraestructura per a la realització de l’activitat.

L’objectiu és multidireccional, aconseguint el factor social, en donar a conèixer als joves les possibilitats d’un lleure diferent més enllà de la quotidianitat del barri; el factor cultural, en oferir-los un tipus de cinema al qual estan poc avesats; i el factor de creixement personal, en ampliar les mirades vers les possibilitats que ofereix sortir de l’àmbit residencial habitual i de confort.